Friday, December 4, 2009

Pertandingan Danial Hana

Hai semua..sudah lama xmenulis kat blog bengkang bengkong ni..hehe..
Rindu x kt ktorg berdua?apa manyak rindu ker?god2..

Ni kitorg igt nak buat satu pertandingan/contest...
pertandingan apa???
kitorang nak tgk..
sper yang paling kreatif skali menjawab soalan kitorang...

Soalan nya ialah...
Apa asal usul nama samaran anda???

Syarat-syarat:-
  1. Follow blog kitorang
  2. Link kan cerita korang tu kat komen n3 ni..
  3. Sticky mode kan cter 2 selama seminggu dengan tajuk "Asal Usul Nama Samaran Saya"
  4. contest ni akan ditutup pada 31 january
  5. pemenang akan diumum pada 15 february
  6. hadiah rahsia..tengok respon dulu r...
hehhee...
ok???





14 comments:

chenta said...

mcm nak masuk je contest ni
tapi kalau masuk, kantoi la pasal i :P

DanialHana said...

hehe... anta je r . bkn srh gtau nama sebenar pn..nk tau asal usul nama samaran jer

hana said...

btol2..

chenta said...

tp asl usul nama samaran tu, ramai sgt yg tau...nnt org tau la siapa tuan punye blog chenta ni.huhuhu

hana said...

hehhehe...
dah 2 cmner??

++d++ said...

saya nak masuk leh ker??

hana said...

eh leh jer d...
kamu niyh...
dialu2kan...

eazlye said...

eazlye reefa aka ezreefa

eazlye : ili

reefa : my kelisa kunin ku...

name samaraN yg dah dekat 7 taHun aKuh guna...

n aKuh sGt suker ngn ezreefa eazlye reefa di aLam maYa...tp lebih selesa ngn panggilan iLi di alam nyata..

hana said...

erk..kene wat entry r eazlye..
heheheh...

eazlye said...

yeker???cam kat sini ker???

http://ezstory.blogspot.com/2009/12/asal-ususl-name-samaran-sayer.html

eazlye said...

yeker???cam kat sini ker???

http://ezstory.blogspot.com/2009/12/asal-ususl-name-samaran-sayer.html

chenta said...

dah tu..
kantoi..hahaha..

nnt ye..bile senang..sy bt

hana said...

hhehe..
ok kamu...

hana said...

eazlye...
tq2...
hehhe..