Friday, October 23, 2009

Ex-Gurl

terlanjur aku menaip mlm ni so aku nk tulis bout something yg brmain di fikiran aku.. N dis thing alwiz hapend ...

Nak tau x ape yg slu bermain kt pikiran aku tiap kali my wife ask me "dy,awek dy dl sk ......... " sambung sendiri apa2 je ayat yg sesuai..ades npe awek/wife suka tny bout BEKAS awek peng dorg??

Untuk nk tau?bkn dpt per pn... dh namanya bekas so sejarah r.,dh xde pape g...ades,musykil tol aku..

awek2 yg bc dis ebtry plzz giv me some respond...



13 comments:

ChikO AzReen said...

si dia pulak selalu jerk citer pasal ex2 dia.... sib bek laa saya jenis tak kisah

|| sTaRLoveR || said...

erks..
Sebab..
Kita nak carik apa yang baek tentang ex dia..
then boleh la kita ikut..

bak kata urang..
yang baek jadikan tauladan..
yang jahat jadikan sempadan..
xgitu?

hana said...

ReEN..kalo hana..dl2 leh je..skg sSH sket..

hana said...

agak setuju ngn starlover...

++d++ said...

ader jer ,
my partner duk citer pasal ex dye,
marah gak,
tapi buat gado jer wat per kan aleh2x biarkan jer dye merepek..:)

hana said...

hmm...cam2..hehheh...ni hana gatai2 tny.

Anonymous said...

cik daniel : aku pon pelik..

cik hana : nape nak kena tau ape itu ex buat and nak buat benda yg sama? be urself je ok kan... takkan la daniel nak buat comparism plak... comparing is not a cool thing in a relationship...

my view je :)

aSh aBd Rahman said...

aku penk.. sker tanye awek aku sal ex die.. saje nk tau.. so that i can be better than her ex... n aku xkan wat balik ape yg ex die pernah wat kat die(cth special moment).. nnti kite wat smtg yg sama, die duk terkenang kan ex die.. mane boleh!

hana said...

anonymous;
ntah r...rasa nak tny...hmm...b4 we all couple...kitorang kwn..so..dah tau dah sper awek dia sumer...so..cam still nak tau sumer..

hana said...

ash;
seyuju saaaaaaaaaaaaaaaangat..hahahh..

Anonymous said...

itu nama nyer takde keyakinan diri...

kalau betul benda yg dia pernah buat tu kita terbuat balik dengan dia... kalau dia betul syg kita, wat pe dia nak ingat ex dia?

we dont live in memories la... we live for the future...

nape nak takot dengan bayang-bayang?

hana said...

owh..u're totally rite...tp...ssh r nak bah habit 2..

Anonymous said...

anything is possible cik hana if we put our mind to it sebenor nyer.. :)

have the guts la...

pendapat saya je :)

sekian.