Monday, November 2, 2009

Berminat kat AWEK SEKSI ?

Salam semua sahabat "seDUNIA" ku sekalian..
Aku de satu kemusykilan nk tanya kt korg..hehe..soklannya berbunyi begini..(khas utk AWEK peng tp Peng nk jwpn pun dialu-alukan gak) "adakah awek peng juga berminat(bernafsu) pada awek seksi ? " sila jwp ye..hehe


7 comments:

nexus_fms said...

yurp!

*saya kunci jawapan saya!*

:P ngeh ngeh ngeh..

hana said...

nexus;
apakah???

nexus_fms said...

minat dan bernafsu je.. tapi tak kurang pun sayang kat my other half..

nyata soalan tu tergantung di situ kan?

conclusion bulei je create sendiri..

"saya minat dan bernafsu bila nengok awek seksi esp dalam movie2 senget" tapi saya hanya akan make luv hanya dengan my other half."

satu jawapan yg lengkap.

bulei dapat hadiah cokelat cadbury tak? wahaha!

aSh said...

tula... aku risau betul klu ada awek cun lalu depan kiteorang... bukan aku, awek aku mesti nk pandang.. haih.. tp awek ku mmg lessy dulu.. adakah sbb tu..

chenta said...

owh..sy tidak pulak begitu.
tp kalau awek seksi lalu, sy akan bg hint pd partner sy (ex)..hehehehe

tp kalau peng ensem lalu, mmg akan tgk smpai puas!hahahahah

aSh said...

ternyata anda tulen.... huhu

Yumita66 said...

i am lesbo. my hun sorta peng,yet i hate label. im always been attracted to hot lady.TQ