Tuesday, September 8, 2009

Jemputan Berbuka

Nak tulis bout majlis berbuka posa kt umah member aku sabtu(5sept09) baru ni..
Macam dah lambat je kn nk tulis bout ni tapi memandangkan ini blog aku ngn my wife so suka hati lembu ktorg r nak tulis bila kan..hehe..( jangan marah k para pembaca,bapak2 , ibu2 )

Tempat : Umah Darxx
Masa : Petang ( nk buka posa mst r ptg xkan tengah ari lak)
Tarikh : 15ramadhan1430/5 sept 09

Aku ngn hana gerak dari umh lbh krg jam 5.30ptg..Ktorg dah r xpenah sampai kt umh darx so agak blur r nk g sana tapi nasib r darxx bagi map utk p umh dia so ktorg g berpandukan map 2 je r ...

Dalam kol 6 lebih ktorg sampai kt sana,then g shoping kt bazar ramadhan dekat2 c2 baru p umah darxx...

Masa ktorg sampai kt umh dia,dah mbr2 len dah sampai..Kt sana ktorg cme kenal darxx ngn wife dia je,orang len semua ktorg xknl..ades cam segan gk r..hehe
So,dapat r kenal ngn mbr baru hari 2...

Tepat jam 7.20,azan maghrib pun berkumandang menandakan masuk waktu berbuka..Nyum nyum,ada ayam grg sama sambal sotong,mmg membuka selera..(sedap r bro masak..hehe)

Aku tulis sampai sini je coz tengah2 ari ni if tulis bout mkn lebey2 kang batal posa lak..hehe



gambar???ada tp nnt hana masukkan pic kt sini...Bear yg amik pic ni semua,aku amik dr dia jer...




p/s : adik manis,nnt tlg masuk pic ye..



gambar kat umah darxx

Photobucket

-danial n hana-
*tas sbb tertentu..terpaksa sorok muka yer..

Photobucket

-faiz n ein-

masa ni dah kat karaoke

Photobucket

-darxx n riena-

Photobucket

-suma n ema-

Photobucket

-enjoy itu mereka-

Photobucket

-menyanyi itu wajib-

Photobucket

-si dia pulun ajer-

Photobucket

-miss2 kekasih hati-

Photobucket

-khas untukmu-

Photobucket

-duet itu mereka-

Photobucket

-mira n araii-

Photobucket

-sweet couple-

Photobucket

-danial n hana-
*tau xnpk..jgn komplen ek..hahaha..

Photobucket

-berdangdut-

Photobucket

-gambar curi danial n hana-

Photobucket

-singing along-

Photobucket

-menari-

Photobucket

-no caption-

Photobucket

-mereka duet-

Photobucket

-kami membina kenangan-




9 comments:

hana said...

okeh..setel sudeh...

Danial said...

ok tq dear...
rajin edit pic ni ye..hehe

araii said...

helo..
my gf mira bukan ira..hehehh
araii+mira =miraii hoho

hana said...

danial;
erk..dah awak suh...
saya wat ler...

hana said...

araii;
hehhe..
salah ek..
okeh2...
akan diedit...
sowi2...

DaniaL said...

slh nama kr bro??
sory k..kesilpan amatlah dikesali..
Pihak kami akan membuat pembetulan dgn kadar yg segera...

hehe

hana said...

erk...
pihak kami...
aku ler 2...
ish2...

sowi bro araii..

...mIsS chOki chOki... said...

kenapa kabur?

hana said...

sajer dikaburkan..
heheh..
paham2 sudah z...