Tuesday, February 2, 2010

I Wish................

hye alll...
hmmm...
saya...
ntah r...
saya bukan xsker blaja samer niyh...
tp...
pengalaman ni xsama seperti yg sy bayangkan...
hmmm...

ntah r...
hana ni xbersyukur kot...
hmmm...

semenjak blaja ngn danial niyh..
hana salu jer terasa ati..
tp..
hana xtau nk luah kat saper...
hmmm...
nk nanges pon..
dah xder air mata yg kua...
ntah r...
serabut kalo difikir2kan...
hmmm...

mmg...mmg selalunya hana yg wat pangai...
tapi...
ntah r..
xgner pon nak cakap agi kan...
kadang i wish she can be like the old days..
caring...
sker pujuk2 hana...
skan ni kalo hana jeles pon wat xkisah jer...
kene mara agi ader r...
salah ker hana nak jeles kalo hana dah tau dak 2 sker kat dia...
cber gtau...
hmm...
ntah r...

bler dah dok kolej sama ni...
masa pon xbyk bersama...
mner nak lyn kawan2..
asmnt agi...
hmm..
serabut kalo dipk2kan...

hana rasa hana byk beralah...
n dia pon sama..
but..
ntah r..
ssh kot nak puaskan hana niyh...
ader x cara supaya hana ni xyah cakap banyak..
tima jer keadaan camner...
hmm...

hana harap danial xmara kalo dia baca niyh...
hana dah xleh bincang ngan dia..
hana xtau nak cakap aper..
hana xder bukti tok kukuhkan tuduhan hana...
erk..bukan xder...
juz...
xtau nak terangkan...

kalo sper2 bcer niyh...
tolong r kasik pendapat kat hana....
hmm...

need some opinion rite now..
really2...






5 comments:

alone in tha dark said...

ni my opinion,

Belajar tempat sama selalu akan wat terasa hati sama ada si bf atau si gf.

sebab semua bende akan nampak sedangkan maybe just kawan ..

Bagi aku,

Kerja sama ker belajar sama xbawa satu kebaikan.

Apa kata korang dua bincang dan solve kan problem korang . kalo tanya orang lain pon semua akan jwb bende yang berbeza..so better korang solve kan berdua..

hana said...

mmg btol pon...
mmg dah cber bincang...
tp..ok kot setakat niyh..
dah xder agi wat macam2...
perselisihan sket2 2 bese r kan...

SaYa iNsaN bIasE said...

hana,
bersabar...
itu ubat paling penting
beljar tempat same
2 lar dugaannya...
jangan buat pangai selalu...
bawak berbincang...
ta elok kan...
anyway hana n danial...
i think both of u are very familiar too me...
selalu nampak =)

hana said...

eh...who r u????

SaYa iNsaN bIasE said...

ala...
i thought u know me...
=(